Radio BalkanFox

PREMINUO SLAVNI SCENARISTA! Filmska industrija više nikada neće biti ista!

Velika tragedija je pogodila svet filmske industrije. Čuveni scenarista Piter S. Fišer preminuo je u 88. godini u ustanovi za negu u Kaliforniji. Ova vest je potresla sve ljubitelje njegovog rada i ostavila prazninu u svetu televizije.

Tužnu vest je saopštio njegov unuk Džejk Mekelart za poznati magazin „The Hollywood Reporter“. Preminuo je samo godinu dana nakon smrti glumice Andžele Lensburi, sa kojom je blisko sarađivao sedam godina na kultnoj TV seriji „Murder, She Wrote“. Ova serija je postigla ogroman uspeh i osvojila srca gledalaca širom sveta.

Foto: youtube/printsceen

Piter Fišer

Ova serija je bila prava senzacija i trajala je neverovatnih 12 sezona, od 1984. do 1996. godine. Fišer je bio producent 264 epizode ove serije, koja je osvojila srca miliona gledalaca širom sveta. Međutim, nakon sedam sezona, Piter je napustio ekipu i odlučio da krene u nove izazove.

Foto: Printscreen Youtube

Andžela Lensburi

Svet je izgubio jednog od najtalentovanijih scenarista, čije će delo zauvek ostati upamćeno. Piter S. Fišer je ostavio neizbrisiv trag u svetu televizije, a njegove serije će zauvek ostati deo filmske istorije.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE