"NEKO JE PLAĆEN DA MI NAUDI" Drama zbog MURALA Jovane Jeremić ne jenjava!

Foto: Nebojša Mandić, Shutterstock

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić hitno se oglasila i otkrila pozadinu napada na nju kad je uništen mural kojim se nedavno pohvalila.

Naime, ona tvrdi da je neko plaćen da joj naudi, a da su obližnje nadzorne kamere sve usnimile, pa je odmah alarmirala i nadležne organe.

Foto: Instaram.com/jeremicjovana, Privatna arhiva

Jovana Jeremić poručila da će napadači biti privedeni pred lice pravde

Kako Jeremićka dalje ističe za Republiku, često je na meti opozicije zbog svojih stavova, pa ona sumnja da i ovaj slučaj ima uporište u politici, te otkriva da se traga za dečkom koji se krije iza crne kapuljače.

Dve bitke vodim, žena protiv žene i bitku opozicionara koji hoće da sklone moj mural. Ja im poručujem – nećete moći da ga sklonite dok ne budete imali većinu. Užasno ih boli mural koji se nalazi u opozicionom kraju. Vodi se dupla borba protiv mene. Policija već uveliko traga za njim! Neko je plaćen za to. Šta da kažem… Kad su oštetili mural jednom Bati Živojinoviću, što ne bi i meni – otkrila je Jovana za Republiku, pa dodala:

Mural nije uništen, ali je napadnut! Sve je snimljeno na kamerama, prosleđeno policiji, uskoro će se saznati ko su počinioci, ko je nalogodavac. To je urađeno na privatnoj svojini, ovo nije zid koji pripada ulici, ovo je naš zid. Zid našeg prolaza, to je privatni zid, ja sam to platila. To je moja lična imovina, koju sam platila 200.000 evra!