Radio BalkanFox

SVAKA KOVANICA IMA SVOJE ZNAČENJE Evo koji novčić je najtaličniji kada ga pronađete na ulici


Novac koji pronađete na ulici, makar to bila i kovanica od jednog dinara, ima veze sa duhovnošću i to vam pokazuje da ste cenjeni među ljudima na Zemlji, ali i u duhovnom svetu.

Ovo je jedan od načina na koji anđeli i duše komuniciraju sa nama i to može da bude poruka od nekoga nama bliskog ko je preminuo da nas voli i da mu značimo. Može da se protumači i kao uteha od samog Boga koji nam tako poručuje da je tu, da brine o nama i da će sce biti u redu.

Uglavnom ljudi pronalaze kovanice, ređe papirni novac, a razlog za to je zato što kovanice traju duže od papirnog novca i anđeli i duše tako ostavlaju trajni trag. Sjaj kovanice pored toga privlači pažnju ljudi.

Kinezi smatraju da je pronalazak novca znak dobre sreće i to se verovanje proširilo celim svetom zbog čega pronađene kovanice mnogi čuvaju ako talismane. Kada pronađete kovanicu obratite pažnju na to o čemu ste razmišlajli u tom trenutku jer to može biti odgovor na vaše misli i koji je broj na njoj.

Kovanica sa brojem 1 je znak novog početka, svežih ideja i nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Ovakvim novčićem anđeli i duše vam poručuju da vam predstoji veliki uspeh i da ostanete pozitivni.

Dvojka na kovanici vam poručuje da se posvetite razmeni sa drugima, partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ona je jedinsvo mraka i tame, jina i janga.

Kovanica od 5 dinara ukazuje da vam predstoji biološki i duhovni razvoj. Ovaj broj je simbol Svemira, savršenstva i simbol božanske moći. Prema kineskom verovanju ovaj broj je srećan jer ukazuje na pet najvažnijih blagoslova: bogatstvo, sreću, dugovečnost, zdravlje i napredak.

Broj deset na novčiću predstavlja buđenje i znak je da morate da obratite pažnju na neke stvari i verujete svojim instinktima u vezi neke bitne odluke. Imate dobru podršku duhovnog svetai sve će se rešiti kako treba.

Broj dvadeset vam poručuje da vam predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. On sadrži nulu i pojačava vibraciju broja 2 i smatra se brojem snage, intuicije i visokih ideala.

Ako ste se osećali usamljeno kada ste pronašli kovanicu to vam je poruka duhovnog sveta da niste sami. Ukoliko ste bili u žurbi kada ste ugledali sjajan novčić, to je znak da morate malo da usporite i posvetite se sebi i slobodnom vremenu. Ako vas brinu finansijski problemi pronađete novčić, to je znak da će se sve rešiti I da vam osobe iz duhovnog sveta koje vas vole šalju pomoć.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE