Radio BalkanFox

Potresan govor na sahrani sina Mirka Kodića

Sahrana sina Mirka Kodića, Aleksandra, veoma je potresna, a govor na poslednjem ispraćaju  održao mu je njegov prijatelj, posle kog su se svi slomili.

– Kad god bi se pojavio u kojem god raspoloženju, uvek bi promenio energiju cele grupe svih ljudi sa kojima si bio. Ovog puta nas, nažalost, napuštaš, i menjaš nam energiju u nekom drugom neočekivanom smeru. Voleo si ljude i uživao u tome i mi sa tobom uz svu tvoju ljubav i pažnju koji si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si svoje drugare, za njih dao šta god da je trebalo… – rekao je njegov prijatelj, a zatim nastavio dok su Mirko i Jasminka grcali u suzama:

24sedam/Goran Sivački

Mirko i Jasminka na sahrani sina Aleksandra Kodića

 

– Voleo si muziku i mnogo je bilo lepo gledati te dok joj daješ svoj dodir i jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio svoju decu, ali si zato svu svoju nežnost i pažnju poklonio sestri Rebeki, kumićima, svoj deci. Danas si nas okupio kao jednu veliku familiju i zauvek ćeš biti njen deo. Voleo si svoj Beograd, Zvezdu i živeo si za nju. Ko će sada da se prepire sa Maretom, kad počne onu neku svoju priču, ko će da kaže svima na Severu kad utihnemo: „Alo, pevaj, bre!“

Kada su kovčeg spuštali u raku, majka se slomila i počela da plače naglas „sine, šta ćeš ti tu!“.

Podsetimo, mladić je preminuo u snu 29. novembra u svom stanu u 30 godini. Harmonikaš je od šoka i tuge pao u nesvest. Aleksandar se navodno pre spavanja žalio na bolove u stomaku, ali još nije otkriven tačan uzrk smrti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE