Radio BalkanFox

VEČERAS JE PREMIJERA LUKASOVOG FILMA! Sonja Vuksanović PRESEKLA, zbog OVOGA neće ispoštovati bivšeg supruga!

VEČERAS JE PREMIJERA LUKASOVOG FILMA! Sonja Vuksanović PRESEKLA, zbog OVOGA neće ispoštovati bivšeg supruga!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić,Instagram

Aca Lukas će u večeras premijerno prikazati film o svom životu koji nosi naziv „Pokidan“, ali na premijeri neće prisustvovati njegova bivša supruga, Sonja Vuksanović, što je sama i potvrdila.

Foto: Instagram

Sonja Vuksanović

Naime, Sonja je priznala da nema pojma da li će nju neko tumačiti u filmu, kao i da je sigurna ako bude pominjana da će biti u lepo kontekstu predstavljena.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

Ne znam da li mog lika ima u filmu, ne interesujem se previše oko toga. Ja najbolje znam šta smo mi prošli, to jedan film ne može da dočara. Ako se i pojavljujem, verujem da je on to uradio na lep način, kakav i treba – rekla je Sonja, pa otkrila za „Telegraf“ da li će se večeras pojaviti na premijeri:

– Zašto bih išla? Neću se pojaviti. Ide Viktorija, ona će biti predstavnik nas i naše porodice. Želim mu da film bude najgledaniji, da postigne veliki uspeh, on to zaslužuje.

Inače, u filmu „Pokidan“ glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević – Vanja menadžer, Vesna Stanojević – mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić – prva žena, Andrija Kuzmanović – Baja kriminalac, Mima Karadžić – vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić – Kole kriminalac, Radoje Čupić – otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka – kriminalac Sefan Bundalo – drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec – kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević – drugarica.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE