Radio BalkanFox

Troškovi se gomilaju: Evo koliko Al Pacino (83) mora plaćati bivšoj partnerici (29) za dijete

Glumac Al Pacino (83) i njegova partnerica, televizijska producentica Noor Alfallah (29) su prekinuli početkom rujna i to tri mjeseca nakon što su dobili dijete.

Tada su poručili kako su se sve dogovorili međusobno oko skrbi za dijete, a sada je procurila i cifra koju će glumac mjesečno plaćati bivšoj djevojci za alimentaciju. 

*EXCLUSIVE* The GoodFather: Expectant Parents Al Pacino and Noor Alfallah Emerged Radiant from a Dinner Date with friends on April 8th, 2023.

Foto: ROJU

Kako javlja Page Six, sud u Los Angelesu je presudio kako Pacino mora bivšoj partnerici platiti 110.000 dolara unaprijed, odnosno prije nego što počne plaćati alimentaciju, zatim 13.000 dolara za patronažnu sestru te da mora podmiriti sve zdravstvene troškove koji već nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem. 

Mjesečno će plaćati alimentaciju 30.000 dolara, a godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svojeg djeteta. 

Ukoliko će uspjeti plaćati alimentaciju do 18. rođendana svojeg djeteta, Al Pacino će kroz godine isplatiti skoro 6,5 milijuna dolara. 

FILE PHOTO: Cast member Pacino attends a premiere for the television series "Hunters" in Los Angeles

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Sud je također odlučio kako Pacino i Noor dijele skrbništvo nad djetetom, no dijete živi s majkom. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE