Radio BalkanFox

Sjećate li se Branislava Radonića Brendona iz ‘Big Brothera’? Evo kako danas izgleda

Reality show ‘Big Brother‘ na RTL-u se prikazivao od 2004. do 2018. godine. Kroz devet sezona upoznali smo brojne osebujne natjecatelje, a jedan od njih svakako je bio Branislav Radonić Brendon. U ‘Big Brother’ je ušao 2011. godine i ubrzo postao jedan od omiljenih kandidata.

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Njegova rečenica ‘Nebitan si, smaraš’ postala je toliko popularna da se i danas koristi u svakodnevnom govoru. Pažnju je privlačio svojim ponašanjem i zanimljivim izjavama, a s realityjima je nastavio i nakon ‘Big Brothera’.

Beograd: Horvat, Brandon i Soraja napustili su Big Brother ku?u u finalu

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Brendon se natjecao i u srpskom showu ‘Zadruga’ gdje je šokirao gledatelje svojim izgledom. Estetskim operacijama u potpunosti je promijenio svoje lice, a često se predstavljao i kao svoj ženski lik Brenda.

U ‘Zadruzi’ se pojavio u više sezona, a brojni su komentirali kako je u svakoj od njih izgledao drugačije. Čak je u nekim sezonama bio mršaviji pa bi u drugima imao višak kilograma. Brendon nikad nije skrivao da se podvrgnuo estetskim operacijama, a jednom je prilikom priznao da su mu upropastile lice.

Šimanovci: Snimanje TV emisije Amig Show na televiziji Pink

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

– Svi doktori koji su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika, koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram, i možda YouTube i krećem sa svojom javnom osvetom, doktorima koji nemaju pojma što je estetika – rekao je Branislav jednom prilikom.

Poznato je da je operirao nos, zategnuo lice, a povećao je i usne.

Beograd: U sklopu realityija Zadruga održano prvo natjecanje sudionika showa u plesu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Osim ‘Big Brothera’ i ‘Zadruge’ se pojavio i u ‘Parovima’. Bio je među onima koji su se često svađali, a nerijetko je komentirao i druge kandidate. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE