"JA ĆU TI STATI NA PUT, RASPADU ŽVALAVI BAHATI" Šavija brutalno odbrusila Kariću, pa najavila HAOS NA SUDU u Rumi! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

Starleta Nataša Šavija i Stefan Karić uskoro će se naći oči u oči u sudnici u Rumi. 

Naime, starleta je u maju optužila bivšeg zadrugara za nanošenje teških telesnih povreda na jednom veselju, što je dovelo do pokretanja sudskog procesa. Šavija je u najnovijem oglašavanju na svom Instagram profilu naglasila da je spremna da konačno stane na put Stefanovoj bahatosti, vidno revoltirana njegovim ponašanjem u medijima.

–  Ako treba života da me košta, neka, toliko daleko ću ići, ali ću ti j* m* u p*, onu koju ni ne spominješ, jer jelte živi u manjem stanu, raspadu žvalavi bezobrazni! Toliki bezobrazluk, da ne znam je l’ to igde uopšte dozvoljeno, da nakon onoga tetoviraš pištolj preko slova bivše devojke, nosiš majicu sa natpisom „može mi se“ i sad kažeš da ne daš devojci da ti kaže „volim te“, opet teror, zabrane, dominacija, ego, da ne nabrajam. Sa mnom se dečko više nećeš je*no za*ebavati, to zapamti! Ako si me potcenio, dokazaću ti da si se grdno zaje*ao! Ako nema niko da stane na put toj bahatosti, evo ja ću, „niko i ništa“… Kako si mislio – poručila je ona u objavi na Instagramu, ali se tu nije zaustavila već je nastavila:


>


printskrin/instagram


printskrin/instagram