Radio BalkanFox

Nedu Ukraden optužili da duguje porez

Kako prenosi Avaz, Hrvatska Poreska uprava objavila je listu dospelih i neisplaćenih dugovanja, a navodno se na njoj našla i pevačica Neda Ukraden. 

Prema pisanjima pomenutog portala, pevačica je navodno dužna 13.000 evra. 

Podsetimo, Neda je rođena u Imotskom kod Splita, gde poseduje luksuznu vilu koju i izdaje. Vila koja nosi njeno ime, poseduje pet spavaćih soba, veliki bazen i najmoderniju opremu, prenosi Story.hr. Osim toga, ima i svoj privatan parking, a pogled na okolne vinograde je božanstven. 

Instagram printscreen/neda.ukraden

 

Kako su mediji prethodno preneli, ona pomenutu kuću izdaje za 2.000 evra dnevno. 

Imovina Nede Ukraden i ranije je bila česta tema, te je poznato da osim vile u Imotskom, u Hrvatskoj ima i stan u novogradnji, tačnije u Zagrebu. U pitanju je trosoban dom, pored koga ima i dva garažna mesta. 

Pored morske vile u Imotskom, Neda ima i kuću u Leptanima u Boki Kotorskoj, a ona nije ništa manje velelepna, te ima čak 150 kvadrata. 

ATAImages/ Antonio Ahel

 

– Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene, Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega – rekla je Neda svojevremeno.

Ipak, zbog poslovnih obaveza ona najviše vremena provodi u Beogradu, gde godinama živi na Banovom Brdu, a nedavno je kupila i stan u Beogradu na vodi i to na ime svoje ćerke Jelene Biblije. 

Pokušali smo da kontaktiramo pevačicu, ali ona se nije oglasila do objavljivanja ovog teksta 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE