Radio BalkanFox

Lazar Čolić Zola ušao u rijaliti Zadruga 7 Elita pa ga Miljana Kulić poljubila u obraz

Rijaliti veteran Lazar Čolić Zola večeras je ušao u rijaliti „Zadruga 7 Elita“, a gledaoci su sa nestrpljenjem ispratili njegov susret sa zadrugarkom Miljanom Kulić.

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




Zola: „Ćao, kako si?“

Miljana: „Odlično, ti? Je l’ sve okej?“

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)
Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Kulićeva je delovala vidno uzdrmano što vidi Lazara, ali, kada joj je on prišao i pružio joj ruku, ona je ustala i poljubila ga u obraz.

– Deluje mi kao da se Miljana oseća izigrano u odnosu sa Bebicom. Moj bilo kakav odnos sa njom bi bio moja najveća greška. Jeste ona bila moja najveća ljubav, ja moram biti iskren i reći da je poštujem. Ove sezone sam spreman trista posto. To bi bilo super kad bih ja mogao da sedim pored osobe sa kojom sam bio toliko dugo i to bi bilo zanimljivo. Ja ne znam kako bih podneo to druženje, pa bolje ne ići tamo gde sam se pržio – ispričao je Čolić pred ulazak u rijaliti.

Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink)
Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink)

Šta je, sa druge strane, Lazar Čolić Zola ispričao o video zapisu na kom je zadrugarka Miljana Kulić navodno intimna sa četvoricom muškaraca pogledajte u odvojenom tekstu: Zola prokomentarisao Miljanin SNIMAK SA ČETVORICOM: „Malo više je POPILA…“




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE