Radio BalkanFox

MIMA KARADŽIĆ UHVAĆEN SA DEVOJKOM! Ponosno prošetao pored 35 godina mlađe koleginice!

Večeras se u Areni održala premijera filma Ace Lukasa, koji nosi naziv „Pokidan“, a potom je popularni folker započeo svoj koncert. Na premijeri filma pojavio se i glumac Mima Karadžić, sa svojom partnerkom Natašom Stanišić, koju u javnosti naziva prijateljicom.

On ju je pre izvesnog vremena pokazao, a od tada su nerazdvojni i gotovo da ne propuštaju nijedan važan prestonički događaj. Tako je bilo i ove večeri, kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Sudeći po fotografijama, mladoj Nataši, od koje je Mima stariji 35 godina, ne smetaju blicevi fotoparata. Glumica je pozirala u crvenoj haljini sa dubokim šlicevima, koji su otkrivali njene noge. Mima je koračao samouvereno malo iza nje, a svi su primetili da je glumac bio usklađen sa svojom pratiljom. 

Inače, u filmu „Pokidan“ glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević – Vanja menadžer, Vesna Stanojević – mama Peđe Kovača Mira, Marija Pikić – prva žena, Andrija Kuzmanović – Baja kriminalac, Mima Karadžić – vlasnik splava Kovač (glavni lik Peđa Kovač), Jovo Maksić – Kole kriminalac, Radoje Čupić – otac Peđe Kovača Dragomir, Mirsad Tuka – kriminalac Sefan Bundalo – drug Žeks, Miloš Petrović Trojpec – kum Peđe Kovača Stole, Jana Milosavljević – drugarica.

Foto: ST/Dragan Kadić

Premijera filma „Pokidan“




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE