Radio BalkanFox

Neutešna majka krije tugu ispod šešira: Fotografije porodice Metjua Perija nakon tragedije rastužile javnost

Matthew Perry, Metju Peri, serija Prijatelji

Metju Peri/Foto: IPA / IPA / Profimedia

Prošlo je nepunih šest dana od smrti poznatog glumca Metjua Perija, legendarnog Čendlera Binga iz serije „Prijatelji“.

Obdukcija je završena, ali se i dalje čekaju toksikološki nalazi kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Ono što se za sada navodi jeste da se glumac utopio u đakuziju svoje kuće, a da u njegovom domu u Los Anđelsu nije pronađena droga.

Ljude iz celog sveta pogodila je vest o preranoj smrti Perija, a najviše njegove roditelje i porodicu, koji spremaju sahranu.

Očuh Metjua Perija, Kit Morison, primećen je juče u Los Anđelesu, dok je obavljao kupovinu u obližnjem supermarketu. Izraz njegovog lica umesto reči govori kako se oseća nakon velikog gubitka bliskog člana.

Nakon toga, zajedno sa suprugom Suzan Peri, uslikan je kako šeta psa u parku. Kako prenosi Daily mail, na njihovim licima videla se neopisiva tuga.

Suzan Peri, bila je veoma bliska sa Metjuom, pomogla mi je u momentima najteže borbe protiv zavisnosti od narkotika i alkohola.

Podsetimo, porodica Metjua Perija oglasila se samo jednom o ovom tragičnom slučaju.

– Srce nam je slomljeno zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Metju je svetu doneo toliko radosti i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cenimo ogroman izliv ljubavi – piše u saopštenju porodice Metjua Perija, preneo je TMZ.

Nakon toga se oglasila i čuvena petorka iz popularne serije, zajedničkom izjavom za medije:

– Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta – naveli su glavni glumci iz „Prijatelja“, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met LeBlan i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE