Radio BalkanFox

"Sonja je od mene pokušala da napravi pudlicu" Lukasov život obeležile su OVE TRI ŽENE, nije ih štedeo

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Pevač se ženio čak tri puta.

Sinoć je u Beogradu održana svečana premijera filma „Pokidan“, koji je snimljen prema motivima iz života pevača Ace Lukasa. Na premijeru je došla Lukasova porodica, kolege, prijatelji i saradnici, a u publici je sedela i pevačeva majka Vidosava Vuksanović. 

Došao je i Acin najstariji sin Lazar Vuksanović, koji se na premijeri pojavio u društvu svoje supruge Ane, sa kojom je u braku od prošle godine. 

Takođe, na premijeru je došla i Acina najmlađa ćerka Viktorija, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović. Malena Viktorija je došla u društu svoje starije sestre Sofije Šašić, Sonjine ćerke iz braka sa Acinim kolegom Željkom Šašićem. 

Aca-Lukas

Foto: Srbija Danas

Inače, Aca Lukasa iza sebe ima tri braka, a detalji odnosa sa bivšim suprugama našli su se i u njegovoj biografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas", gde je pevač u samo jednoj rečenici sumirao utiske zajedničkog života i brakova sa tri žene. 

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - otkrio je tada Lukas.

Sonja Vuksanović

Sonja Vuksanović

Foto: Srbija Danas

Lukas nikada nije krio da je njegova najveća ljubav bila upravo Sonja, a ona je i posle razvoda zadržala pevačevo prezime.  Iako je sada definitivno ljubav gotova, Lukas kaže da njih dvoje imaju lep odnos i da se poštuju zarad zajedničke ćerke Viktorije.

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE