Radio BalkanFox

Žena Darka Lazića pokazala zube i javno zapretila

ŽENA DARKA LAZIĆA POKAZALA ZUBE! Otkrila svoje drugo lice, poslala poruku hejterima, pa javno zapretila "Tako sam u mogućnosti"

Foto: Printskrin/Instagram

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić nedavno su napravili bajkovito venčanje, a na svadbi je prisustvovalo pola estrade.

Darko Lazić
foto: Ana Paunković

Od njihovog pomirenja gotovo su nerazdvojni, te ga žena prati u svim dnevnim ali i poslovnim aktivnostima.

Katarina je uvek bila tiha, povučena i smerna, ali i u potpunosti posvežena svom suprugu, te je iznenadila novom objavom.

Darko Lazić, Katarina Lazić
foto: ATAImages/Antonio Ahel

Naime, Katarina je pokazala zube svima koji pišu loše i negativne komentare i rešila da prekine ćutnju. Iako se nikada ništa nije komentarisala, ovoga puta je pokazala zube.

Katarina Lazić
foto: Printskrin/Instagram

– Važno obaveštenje. Za sve ljude koji izdvoje vreme da otvore naš post, pogledaju i izdvoje vreme da komentarišu, hteli vi to da priznate ili ne – vi ste naši fanovi. Kakve su vam misli takav vam je život, pa mi je žao što ste toliko nesrećni, te su vam i misli i komentari jako loši. Zaista vam želim da nađete svoj put ka sreći i osetite lepotu života. Od sada će svako od vas biti blokiran jer kako bih vam rekla – tako sam u mogućnosti – napisala je Kaća.

Kurir.rs

Bonus video:



06:01

Darko Lazić -konačno se osećam kao oženjen čovek


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE