Radio BalkanFox

Ćerka Lune i Marka napunila mesec dana

Luna Đogani je pre tačno mesec dana na svet donela svoje drugo dete, ćerku kojoj su njen suprug Marko i ona dali ime Lana

Mala Lana je postala centar sveta u svojoj porodici, a osim mame i tate, o njoj se najviše brine starija sestra Mia. Oni su porodično vodili Lanu na prvo fotografisanje, pa je jednu fotografiju Luna objavila na svom nalogu na Instagramu, uz interesantnu poruku.

– Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana – napisala je Luna u objavi, a ubrzo su usledili komentari oduševljenih pratilaca, a oglasila se i baka Anabela Atijas koja je napisala: „Lane moje lepo“, dok je na slici pisala poruka: „Zdravo svete“.

ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Miljković i Luna Đogani

Podsetimo, Luna i Marko nisu skrivali sreću kada se rodila njihova druga naslednica, a jedino čega su se plašili bilo je to kako će mala Mia reagovati na sestru.

Na njihovu veliku radost, ona ju je i te kako prihvatila, pa pomaže mami u svemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE