Radio BalkanFox

Đorđe Đinović o Radi Manojlović

DUGO SE SPEKULISALO O NJIHOVOM ODNOSU, A SADA JE REŠIO SVE DA OTKRIJE: Unuk našeg pevača iskreno o vezi sa Radom

Rada Manojlović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Unuk Cuneta Gojkovića, Đorđe Đinović, koji se takmičio u „Zvezdama Granda„, progovorio je o odnosu sa pevačicom Radom Manojlović.

On je sada otkrio detalje odnosa sa Radom, ali je i ispričao kako su ga mediji povezali sa koleginicom.

– Nije prvi put da su pisali tako o meni, prvo je bilo da sam unuk slavnog pevača, a onda afera sa Radom Manojlović. Ona je zaista moja dobra prijateljica, bili smo na snimanju emisije, uhvatili su kadar gde smo se pogledali i onda se pisalo. Kada sam se probudio ujutru sačekali su me naslovi „Unuk slavnog pevača u vezi sa Radom Manojlović“ – rekao je on i istakao da su ga ovakvi naslovi pogodili, ali priznaje da je od tada počeo drugačije da gleda na karijeru.

Ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno, to je bio za mene šamar realnosti, promenio sam pristup karijeri i muzici. Mislio sam da je lako, ali na kraju nije lako – zaključio je on.

Inače, Rada Manojlović je nedavno imala neprijatnu situaciju sa vlasnicima klubova u kojima je trebalo da nastupa, ali je iz zdravstvenih razloga morala da ih otkaže.

Ona je, naime, na društvenim mrežama napisala da je morala da otkaže nastupe iz zdravstvenih razloga, a vlasnici klubova su joj tražili da snimi video u kom se, u tom stanju, obraća fanovima i otkazuje isti.

Bonus video:


00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Telegraf)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE