Radio BalkanFox

Bebica u velikom problemu, Marija Kulić mu spremila žestoku osvetu

Bebica u velikom problemu zbog osvete Marije Kulić

Nenad Macanović Bebica je u velikom problemu jer mu Marija Kulić još uvek nije oprostila javne uvrede koje je izneo na njen račun.

Zolin blizak prijatelj smatra da se Miljanina majka definitivno bavi vradžbinama i crnom magijom, te da je ona posle svađe sa Bebicom išla kod vračare da napravi da on i Miljana više nikada ne budu zajedno, baš kao što je uradila kada je htela da je rastavi od Zole. 

Bebica u velikom problemu

Zato Bebica sada i ne sluti da ga čeka veliki problem i da je njegova sreća Mariji Kulić veliki trn u oku. 

– Bebica je u velikom problemu sada, njegova sreća sa Teodorom Delić mnogima bode oči, a najviše Mariji Kulić koja je javno zapretila da će mu se osvetiti. Zola mi je ispričao kako je Marija pre dve godine išla kod neke vračare u blizini Niša da razdvoji njega i Miljanu!

Bebica u velikom problemu

Ni Miljana ne sluti da je Bebica u velikom problemu

To je sigurno i sada uradila da je odvoji od Bebice, jer njih dvoje više ne mogu očima da se vide. Ne znam kako joj nije žao da se igra sa rođenim detetom! Neka je ona uspela u svom planu, bolje da Zola nema veze sa tom porodicom.

Pročitajte još i ovo: Ovako se Bebica osvetio Miljani za prevaru

Baš pričam sa njegovom Bosom, i ona zna da je Bebica u velikom problemu. Ko zna šta bi uradili sa njegovom glavom da je ostao sa Miljanom! Marija se bavi vradžbinama već godinama, a kako sam čuo to već svi znaju u Nišu i okolini, priča nam Zolin drug i dodaje:

Bebica u velikom problemu

– I Bebica je sada pod tim vradžbinama, njegova veza sa Teodorom neće dugo da potraje.  Svima je čudan i ko zna šta je Marija tek njemu uvračala. Zolina majka Bosa zna da to nisu čista posla i da se Marija bavi opasnom magijom.

Meni je pričao Zola da Marija stalno ide kod te vračare iz okoline Niša, a ja sam se raspitao i rekli su mi da je ta žena mnogo opasna i da je njena magija strašna. Daj bože da niko od njih ne strada, završava Zolin drug.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE