Radio BalkanFox

Kako izgleda dečko Zorane Jovanović Zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa holandskim sportisom Elojom Rumom. Oni su prvo živeli u Americi, da bi se nedavno preselili u njegovu rodnu Holandiju, gde je nastavio profesionalnu karijeru.

I dok Zorana tu i tamo u svojim vlogovima na Jutjubu otkriva neke detalje njihovog zajedničkog života, Eloj se, zbog obaveza, retko pojavljuje u njenim videima. Ipak, kada se pojavi, privuče veliku pažnju, pre svega zbog svog izgleda.

Eloj je aktivan i na društvenoj mreži Instagram, a one fotografije na kojima je golišav privlače posebnu pažnju, pogotovo ženskog dela njegovih pratilaca. O tome govori i činjenica da je jedna naša poznata ličnost, koju Zorana nije htela da imenuje nedavno u jednom intervjuu, pokušala da privuče Elojevu pažnju kada se saznalo da je u vezi sa influenserkom.

Bilo kako bilo, Eloj je ispunio sve uslove koje je Zorana imala kada je u pitanju izbor partnera, a kako je jednom prilikom ispričala i da joj je bitan fizički izgled, sa golmanom svakako nije pogrešila.

Printscreen Instagram/ Zorannah

Eloj Rum i Zorannah

Podsetimo, njih dvoje su nedavno bili u Beogradu, a Zorana je dečka vodila da proba teletinu ispod sača, što je mnoge oduševilo, a njemu se i te kako dopalo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE