Radio BalkanFox

Matora priredila Aniti rođendansko iznenađenje, zadrugari učestvovali u organizaciji

Zadrugarka Jovana Tomić Matora, odlučila je da priredi iznenađenje svojoj supruzi, Aniti Stanojlović povodom njenog rođendana.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matora • youtube




Ona je angažovala sve svoje bliske ljude iz rijalitija, kako bi joj pomogli da organizacija bude što bolja.

Matora priredila Aniti iznenađenje
Matora priredila Aniti iznenađenje

Matora je u Rajskom vrtu napravila veliki transparent sa rođendanskom porukom, a u sredini je napravila rupu kako bi izbacila svoju glavu. Tomićeva je takođe bila maskirana u jednoroga, što je dodatno ulepšalo ceo događaj.

Srećan rođendan, Piu-piu – pisalao je na velikom platnu.

Inače, u javnosti se već danima spekuliše o Anitinom neverstvu i porukama koje je razmenjivala sa drugom devojkom na dan njene i Matorine svadbe. Produkcija televizije Pink najavila je da će sledećeg petka u Šimanovcima doći Matea, koja se dopisivala sa Stanojlovićevom, kako bi razotkrila sve detalje.

Iako je u „Elitu“ stiglo nekoliko pitanja za Matoru i Anitu o tim porukama, i jedna i druga se prave lude i ponašaju kao da ništa ne može da naruši njihov odnos, koji je započeo tokom pretohne sezone rijalitija.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, tema o navodnim porukama koje je Anita Stanojlović slala nekoj devojci na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom nedavno je pokrenuta. Jovana je i sama prokomentarisala šta misli o ovoj temi.Ove prepiske Matoru nisu previše pogodile jer je sigurna u Anitinu ljubav.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE