Radio BalkanFox

Pevačica obelodanila sve detalje njihove ljubavne veze!


Pevačica Tijana Milentijević sinoć je nastupala u jednog beogradskoj kafani, gde je za domaće medije govorila o svom životu i aktuelim dešavanjima. Međutim, pored muzičke karijere, ova mlada pevačica privlači pažnju i zbog svoje veze sa kolegom Vukom Mobom.

Ona je istakla da je malo umorna od posla, ali da je srećna jer radi ono što voli. Kada je reč o vezi sa Vukom Mobom, Tijana je otkrila da su se upoznali putem društvenih mreža, a da su se zbližili u društvu zajedničkih prijatelja. Istakla je da je veoma zaljubljena i da joj je najbitnije da je srećna.

On se meni javio na Instagramu, onda smo se čili neko vreme i par puta izašli sa zajedničkim društvom. Onda je došlo do veze, a i pojavila se neka hemija, nadam se da će trajata, sada nam je stvarno prelepo. Tek smo mesec dana zajedno, ja sam srećna i to mi je najbitnije – rekla je pevačica, pa se dotakla i toga čime ju je to reper osvojio:

Ima šarm, jako je dobar i kulturan momak, predivno se ponaša prema meni, što mi je najbitnije – zaključila je za Srbiju Danas Tijana.

Podsetimo, Tijana i Vuk su nedavno ozvaničili vezu, a reper je imao samo reči hvale za svoju izabranicu:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE