Radio BalkanFox

Lucy Hale progovorila o svom alkoholizmu: ‘U mladosti sam padala u nesvijest od pića…’

Glumica Lucy Hale (34) priznala je da se u 20-ima borila s alkoholizmom. Zvijezda serije ‘Slatke male lažljivice’ prošla je kroz brojne terapije i rehabilitacije, a pila je i lijekove.

– Sjećam se srama nakon svakog doticaja s pićem jer ja nikad nisam mogla ‘normalno’ piti. Nisam baš svaki put padala u nesvijest od pića i to, iako često puta i jesam, ali bilo je vrlo jasno da pijem kako bih pobjegla od nečega. Čak i u mladosti – izjavila je Lucy u podcastu „Call Her Daddy“.

Foto: screenshoot/Youtube

Lucy ranije nije htjela pričati o svom problemu, a na rehabilitacije je počela ići s 23 godine života.

– To je bio vrlo ključan trenutak u mom životu. Moja borba je s vremenom postajala stvarno mračna… Bila sam jako tužna, bila sam jako uplašena. Uvijek je u meni postojala jaka želja da pokušam prestati. Samo što sam tijekom svojih dvadesetih godina stalno bila u tom nekom tužnom ciklusu. Nisam bila spremna prestati piti i mislim da se zato nisam otrijeznila do 32. godine – priznala je.

Hale je naglasila kako je bitka koju vodi svakodnevna, ali da ne odustaje.

– Ovo je nešto na čemu radim svaki dan. Svaki trenutak svakog dana biram sebe jer moram. Zato što želim živjeti – zaključila je glumica.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE