Radio BalkanFox

Prvo OGLAŠAVANJE produkcije – Evo šta se takmičarima "Elite" VEČERAS sprema, potvrđeno je!

Foto: ATA images

Haos u najavi!

Nakon što je kao bomba odjeknulo da je voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na televiziji Pink, produkcija najgledanijeg rijalitija ,,Elita 7″ se oglasila i otkrila šta će se večeras desiti u Šimanovcima

Naime, tokom uživo prenosa emisije ,,Premijere“ kroz koju  je išla najava večerašnje emisije, a kako je produkcija objavila, večeras će se regularno održati još jedno u nizu izbacivanja.

Milica Mitrović, Željko Mitrović

Foto: ATA images

Kako je već poznato, nominovani za ovu nedelju su Dragana Jeremić, koja je dobila najmanje glasova od publike tokom nominacija, potom od strane takmičara između potrčaka izabran je Adam Đogani, a treći je Nikola Jovanović Predsednik, koji je vanredno direktno nominovan. 

Elita

Foto: Youtube printscreen/RTV Pink Official

Ostaje nam da vidimo ko će večeras napustiti imanje u Šimanovcima, ko ima najmanju podršku, a jedini način na koji možete da spasete svog favorita od ispadanja jeste slanje SMS glasa. 

Podsetimo, danas je kao bomba odjeknula vest da je Dušica Jakovljević dala je otkaz na ružičastoj televiziji, a njen komentar o novonastaloj situaciji možete pogledati klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE