Radio BalkanFox

Meštani Žitorađe progovorili o Ceci

Svetlana Ceca Ražnatović, kuća Žitorađa

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images

Ceca Ražnatović važi za najveću balkansku folk divu i veoma je popularna. Ipak, čini se da je najviše vole njeni meštani iz rodne Žitorađe gde je odrasla. 

Ekipa „Premijera Vikend Specijal“ posetila je njeno rodno mesto, a komšije i prolaznici su za nju imali samo reči hvale.

– Od malih nogu je bila ambiciozna… Sada je godinama najveća zvezda. Vlada estradom. Svaka joj čast, ona je ponos našeg mesta – rekao je jedan komšija.

– Ceca pomaže svakom… njeni roditelji su odlični ljudi, jedna dobra familija – nadovazala se simpatična bakica.

– Ceca je nabolji pevač! Ona je zlato – kaže kroz osmeh prolaznica.

– Ja nema reči kojima bih opisala koliko je ona dobra. Mi je ovde mnogo volimo – dodala je još jedna prolaznica.

Inače, kada je postala slavna, Ceca nije zaboravila svoje roditelje, pa im je kuću u Žitorađi opremila po najnovijoj modi.

Pohađala je osnovnu školu Toplički heroji, a i dan danas je profesori tamo pamte kao veselu, nasmejanu, razdraganu devojčicu koja je stalno pevala. Takože, izdvaala se i u sportskim aktivnostima. Ona je donirala i finansijska sredstva za uređenje unutrašnjosti Srednje škole “Žitorađa“.

Svi zaposleni u školi, na čelu sa direktorkom su izrazili zahvalnst svojoj sugražanki za sva dobra dela koja je učinila sa svoje rodno mesto.

Iz ovog malog mesta na Jugu Srbije, pored Cece, su i Ivica Dačić i Aleksandra Mladenović kojoj mnogi predvižaju uspešnu karijeru baš kao Ceci.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE