Radio BalkanFox

Britni Spirs najavila drugi deo memoara

Britni Spirs je nedavno objavila svoje memoare pod nazivom „Žena u meni“, a knjiga je prodata u preko milion primeraka za samo nedelju dana. Svi se, očekivano, pitaju da li će biti i nastavka.

Da li će biti nastavka?

Pevačica je, na svom nalogu na Instagramu, već najavila da radi na drugom delu.

– Humor će izlečiti sve. Igrajmo se! Drugi deo će biti objavljen sledeće godine… Budite spremni! – poručila je pevačica.

Profimedia

Britni Spirs

O čemu će pisati?

Kako u njenim memoarima nema detalja o njenom razvodu od Sema Asgarija, fanovi spekulišu da će upravo ovo biti tema njene naredne knjige. Kako se navodi, ona će pisati o svemu što je bilo loše između Sema i nje, ali neće njega predstaviti u negativnom svetlu.

Ona je, inače, Sema i opisala u pozitivnom smislu u sadašnjoj knjizi, a on ju je zbog toga pohvalio i pružio joj podršku

Profimedia

Sem Asgari i Britni Spirs

Šta smo sve saznali do sad?

I pre nego što je prva knjiga objavljena, strani mediji su pisali o detaljima, pa smo tako saznali mnogo toga o njenoj burnoj vezi sa Džastinom Timberlejkom, između ostalog, i da je bila trudna sa njim, te uradila abortus. Takođe, pisala je o kratkoj romansi sa Kolinom Farelom, ali i o braku sa Kevinom Federlajnom, sa kojim ima dva sina. 

Mnogi su bili oduševljeni njenom hrabrošću da sve što joj se dešavalo prenese na papir, a sa druge strane su bili besni na njene bivše momke.

Ipak, Britni je objasnila da joj nije bio cilj da bilo koga uvredi, te da je prošlost ostavila tamo gde i treba da bude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE