Radio BalkanFox

Šok i neverica u hrvatskom šou programu, da li je OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Hrvatski šou program „Supertalent“, iako se ne prikazuje u našoj zemlji, uspeo je da šokira ceo region tokom prethodne emisije, kada je izvesna Beatris Mekvif, koja inače asistent u hirurgiji, izašla na scenu i pokazala svoj krajnje bizaran talenat.

Naime, Beatris, koja se inače cirkuskim veštinama bavi iz zabave, izašla je je pred kamere zakopčana „do grla“, a zatim se brže-bolje skinula u ekstravagantni donji veš, te zasvirala flautu, ali ne usnama i prstima, već – polnim organom!

I dok je žiri gledao i slušao šokirano, učesnica pomenutog šou programa je bez blama i ponosno pokazivala šta sve ume sa ovim istrumentom, međutim, iako su  bili oduševljeni njenim umećem, Beatris nije prošla u naredni krug takmičenja.

Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam – možda mogu iskoristiti tu veštinu i napraviti celu tačku – objasnila je učesnica.

Foto: instagram.com/supertalenthr

Maja Šuput

Cenim, ali mislim – „ne“. Ja stvarno svakom dam „da“, ali ne mogu za ovo. Ne mogu, ljudi. Nisam stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže, ali dajem „ne“ – istakla je pevačica Maja Šuput, koja je inače članica žirija pomenutog takmičenja.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE