Radio BalkanFox

Godišnjica smrti Marinka Rokvića rastužila porodicu

Godišnjica smrti Marinka Rokvića rastužila porodicu

Tačno dve godine su prošle od smrti pevača Marinka Rokvića, a porodica je i dalje neutešna.  Trude se da sačuvaju uspomenu na pokojnog pevača koji je iza sebe ostavio ogromne hitove.

Njegova udovica Slavica oglasila se na Instagramu povodom druge godišnjice od njegove smrti.

– Sve dok pamet služi, lako je sačuvati sećanja. A zaborav? Zaborav je težak, prosto nemoguć jer neprestano tečeš mojim venama. Nedostajanje… – napisala je Slavica uz njihovu zajedničku fotografiju.

Njegov sin Nikola se često oglašava na društvenim mrežama emitivnim porukama gde čuva uspomenu na svog oca.

 Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade – napisao je Nikola jednom prilikom i dodao:

Pročitajte: Zvanično saopštenje- Rastali se Nikola Rokvić i Bojana Barović, pevač priznao- Mnogo smo se mučili

Godišnjica smrti Marinka Rokvića

– Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveče… Fudbal, 10,9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, Dizni crtani na Politici, autići, 1,2,3 , bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima ( takozvane krntije ? )… Turniri u svim sportivima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…Bio jednom jedan sunčan dan!– napisao je Nikola.

Podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću. Iza sebe je ostavio brojne hitove, trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu.




Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE