Radio BalkanFox

Buba Koreli bombarduje Jelenu Karleušu ljubavnim porukama

Bosanski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, navodno je potpuno odlepio za našom pevačicom Jelenom Karleušom – izvori kažu da na sve načine pokušava da joj se približi iako je ona udata žena i u potpunosti nezainteresovana za njega.

U porukama kojima je „bombarduje“ udeljuje joj komplimente na račun izgleda, piše dalje „Kurir“, a kako ona na iste ne reaguje – počeo je i naočigled svih da joj piše, tako što joj ostavlja komentare kraj objava na društvenim mrežama. Poslednji u nizu takvih nalazi se ispod snimka u kom je ona, kako je sama bila istakla, „gola ispod kaputa“.

Komentar Bube Korelija, Instagram screenshot / karleusastar

 

– Volim da te vidim golu na svakoj platformi, ali i obučenu… – pisao je on na engleskom jeziku, uz skraćenicu „xoxo“, koja je u stvari „onlajn znak“ za poljupce i zagrljaje“.

 

 

Nedavno, Buba je u okviru svojih „storija“ podelio i Jelenin snimak za koji je ona ispozirala u bikiniju, a za te vrele prizore iskoristio je pesmu „Benga“ sa njenog albuma „Alfa“.

– Uh, mašala – napisao je tada on, a i još krajem avgusta pokušao je da privuče pažnju JK tako što je na svom TikTok profilu objavio video u kojem peva njenu pesmu „Karli bič“.

Podsetimo, Karleuša se gostujući skoro na jednoj televiziji dotakla i Korelija, pa rekla:

– Sviđaju mi se i ona dva lika, onaj jedan koji me stalno vređa, Džala i Buba. Oni mi se sviđaju, smatram da su jako talentovani tekstopisci i producenti. Bez obzira na to što je onaj jedan debeli, ima neki problem sa mnom. Verovatno se loži na mene. To sam već rekla. Ali su oni meni super – ispričala je na K1.

Podsetimo, Jelena je 2016. snimila demo duet s Džala Bratom, ali on nikada nije izašao u javnost, što je JK i sama priznala, a što je tada veoma isprovociralo Bubu, koji ju je tada žestoko izvređao.

Džala Brat i Buba Koreli, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama zato što je stara, previše smo mi mladi za nju – kazao je onda on, ali je u međuvremenu očito značajno promenio mišljenje, prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE