Radio BalkanFox

Čendler je trebalo da prevari Moniku u „Prijateljima“?

Ljubavna priča Monike Geler i Čendlera Binga iz serije „Prijatelji“ mnogima je i dan-danas jedna od najomiljenijih. Međutim, javnost je mogla da je upamti i po neviđenom skandalu koji bi, da se odvio, podigao veliku prašinu oko serijala, pa i glavnih aktera iste – smatrao je sada pokojni glumac Metju Peri.

On se kao Bing i te kako proslavio, a krajem devedesetih dobio je bio zadatak da prevari Moniku (Kortni Koks), istakla je Lisa Keš koja se tada pojavila u epizodi „The One in Vegas: Part 1″. Prema njenim rečima za „TMZ“, par je trebalo da se posvađa, a ona da se odazove na poziv za rum servis. Onda, usledila bi preljuba s hotelskim osobljem, a Peri je duboko verovao da Čendleru to fanovi nikako ne bi oprostili.

Iz tog razloga, otišao je da pregovara s glavnima i čitava scena bila je izbačena.

Metju Peri, Profimedia

 

Lisa je, sa druge strane, zadržana u epizodi – bila je stjuardesa s kojom Rejčel (Dženifer Aniston) i Ros (Dejvid Švimer) pričaju na putu ka Vegasu. Bila je svesna da bi se daleko bolje probila kao „žena s kojom je Čendler prevario Moniku“, ali isto tako, taj detalj značajno bi uticao na nastavak čitavog šoua, te se nije bunila.

Ovu informaciju podelila je s pomenutim medijima posle Perijeve smrti, pa se pridružila brojnima u sećanju na njega kao dobrog, duhovitog čoveka kojeg su mnogi voleli.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE