Radio BalkanFox

Kako je Tea Tairović izgledala u detinjstvu

Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a to govore i njeni uspesi koje je ostvarila ove godine. 

Na jednoj Instagram stranici osvanula je pevačicina fotografija iz detinjstva, na kojoj pozira sa Duškom Dugouškom, što i ne čudi, pošto Tea i danas voli crtane filmove.

Ona je i tada bila veoma stilizovana, pa je jednostavnu belu majicu i farmerke začinila belom maramom oko struka, dok je na glavi ima pink šeširić.

Tea je, inače, obožavala da gleda crtane filmove sa majkom, koja je to i otkrila svojevremeno.

– Meni su najlepši bili naši vikendi. Ja sam bila zauzeta tokom nedelje, radila sam na više televizija, a ona vrtić ili škola, kasnije i srednja škola, ali zato su vikendi bili samo naši. Kada se probudimo ili ona dođe kod mene u krevet ili ja kod nje i uključimo crtani, dugometražni, odgledamo i onda planiramo polako dan – ispričala je Teina mama.

ATAImages/ M.M.

Tea Tairović

Inače, na fotografiji sa Teom se nalazi još jedna devojčica, ali nije poznato ko je u pitanju, s obzirom na to da je Tairovićeva jedinica. Ona je jednom prilikom priznala da joj je uvek falilo da ima brata ili sestru.

– Volela bih da imam petoro dece, tri sina i dve ćerke. Ja sam jedinica i čitavog života su mi falili brat i sestra – rekla je pevačica svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE