Radio BalkanFox

U stanu Jovane Jeremić U ZLATNOM RAMU Željko i Milice Mitrović, a uz njih jedan od najvećih SRBA! (VIDEO)

Foto: YouTube/Novo jutro

Neočekivani vizuelni izbor za životni prostor.

Voditeljka Jovana Jeremić uramila je u novom stanu fotografiju Milice i Željka Mitrovića, vlasnika televizije „Pink“ na kojoj je zaposlena.

U istom ramu je prvo njena fotografija, potom od Milice i Željka, a poslednji u važnom nizu je reporter Milan Raonić koji sa Jovanom radi na jutarnjem programu.

stori

Foto: Instagram/jeremicjovana

– Verujem sebi, ne zato što sam uvek donosila ispravne odluke, već što sam preživela pogrešne – poručila je Jeremićeva u snimku koji je objavila, a na kojem se vidi ovaj ram.

Uz pomenutu sliku, iznad glave poznatog TV lica nalazi se i uramljeni crtež Petra II Petrovića Njegoša, jednog od najvećih Srba u našoj istoriji.

stori

Foto: Instagram/jeremicjovana

Podsetimo, Jovana je jednom prilikom pričala o tome kako je počela da radi na "Pinku".

- To je bio sudbinksi susret. Na keju sam vozila rolere i naletela sam na Željka Mitrovića koji je vozio skejt i posle mi reci da ne postoji sudbina. Željko je bio kod svoje majke, baba Milke, a ja sam nju znala. Ja sam inače kod baba Milke znala da odem sa Leom da popijem kafu i da jedem njene vanilice, ona je mene jako volela, tako da je Lea u Željkovoj kući prve korake napravila. To ni Željko ne zna, ja mu nisam rekla, jer nisam želela da se šlihtam. Ja sam vozila rolere i naletela sam Željka, a on mi je zakazao sastanak sutradan - ispričala je Jovana, te otkrila koje uslove je pred nju postavio čelnik "ružičaste televizije":

- Prvi uslov je da budeš ono što ti jesi i da nikad ne izgubiš sebe, jer ja hoću takvu Jovanu u informativi, a drugi je da Lea progovori, a meni su samo krenule suze - otkrila je Jovana za domaće medije.

Nakon što je dobila posao, Jeremićeva je otišla u jednu novobeogradsku crkvu, a tamo ju je zatekao izvor našeg portala (detaljnije OVDE).

- Božja volja je bila sve ovo što mi se sada događa. Išla sam da se zahvalim Bogu. Ne idem u crkvu samo da bih nešto molila i tražila, nego da bih se i zahvalila. Jednostavno, takva sam - zaključuje Jovana Jeremić za Srbija Danas tada.

Jovana Jeremić

Foto: Youtube printscreen/Novo jutro



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE