Radio BalkanFox

Glasnogovornik princa: ‘Harry i Meghan nisu dobili nikakvu pozivnicu za kraljev rođendan’

Princ Harry (39) i Meghan Markle (42) nisu ostvarili nikakav kontakt s Buckinghamskom palačom u vezi s pozivnicom za proslavu 75. rođendana kralja Charlesa, rekao je tako njihov glasnogovornik za Daily Mail.

Kralj bi trebao proslaviti rođendan sljedećeg utorka, a nedavno su navodno krenule glasine kako je njegov najmlađi sin poziv odbio i da će ostati u Kaliforniji.

New York: Princ Harry i Meghan posjetili vidikovac One World Observatory

Foto: NDZ/PRESS ASSOCIATION

Međutim, glasnogovornik Sussexovih sada je rekao kako par o tome ništa ne zna.

– Harry i Meghan nisu imali nikakav kontakt s obitelji u vezi rođendana. Razočaravajuće je što bi netko krivo izvijestio o ovoj priči – rekao je.

Britain's King Charles and Queen Camilla visit Kenya

Foto: POOL

– Nisu primili nikakvu pozivnicu i nisu znali za bilo kakvu proslavu dok priče nisu izašle u javnost. Siguran sam da će vojvoda pronaći način da se privatno javi kako bi Njegovom Veličanstvu čestitao rođendan kako je to on oduvijek činio – poručio je dalje.

Isti je glasnogovornik također zanijekao da će se Meghan vratiti glumi nakon brojnih članaka u svjetskim medijima.

Dusseldorf: Princ Harry sa suprugom pratio košarkaški susret na Invictus igarama

Foto: Jordan Pettitt/PRESS ASSOCIATION

Prijatelj para sugerirao je da je Buckinghamska palača čak mogla namjerno pustiti priču o ‘podbacivanju’ kako bi skrenula pozornost s nedavnog kraljevskog posjeta Keniji, gdje se kralj suočio s pozivima građana da se ispriča za britansku kolonijalnu prošlost.

– Priča je postavljena na način da izgleda kao da vojvoda prezire svog oca, što nije istina – rekao je prijatelj ranije.

Iako bi mnogi htjeli da se Harry i Meghan pomire s britanskom kraljevskom obitelji, svaki njihov novi postupak tu mogućnost sve više odbacuje, a tu je i činjenica da se Meghan s njim nijednom nije pojavila u Britaniji od sprovoda kraljice Elizabete.

Foto: Reuters/PIXSELL/AyBurlachenko




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE