Radio BalkanFox

Dženifer Aniston tuguje nakon smrti Metjua Perija

Poslednjih godina, glumicu Dženifer Aniston su zadesile dve velike šokantne vesti. Naime, Dženifer nije samo izgubila svog prijatelja Metjua Perija, već je pre samo godinu dana izgubila i svog voljenog oca Džona Anistona, ostavljajući je slomljenom. Čini se kao da se bol udvostručio.

Dženifer se suočava sa dve velike šokantne vesti. Aniston i Peri bili su neverovatni prijatelji, a glumica je čak bila uz preminulog glumca tokom njegove borbe sa zavisnošću. Peri je često spominjao, i u svojoj knjizi „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing“, kako mu je ona pomogla tokom procesa oporavka i podstakla ga da podeli svoju borue u knjizi, piše Page Six.

– Džen je verovatno ta koja najviše pati. To je drugi ogroman gubitak u manje od godinu dana, sa prvom godišnjicom očeve smrti samo iza ugla. Ona se još uvek nije potpuno oporavila od toga, a sada ju je ova vest potpuno oborila s nogu – rekao je izvor za Page Six.

Foto: Tanjug/AP Photo/Tina Fineberg

 

– Od svih kolega, ona najteže izlazi na kraj sa bolom. Ona se trudi da nastavi dalje, ali je ovo razoran udarac – rekao je.

Peri je detaljno opisao promene koje je prošao tokom borbe sa zavisnošću o drogama i alkoholizmu u svojoj knjizi. Spomenuo je kako ga je pogađala promena njegovog izgleda dok je glumio u seriji i kako ga je bolelo da gleda Čendlera Binga kako se menja zbog ekstremne konzumacije Vikodina. 

– Možete da pratite put moje zavisnosti, ako ocenite moju težinu iz sezone u sezonu – kada sam deblji, radi se o alkoholu; kada sam mršav, radi se o tabletama. Kad imam bradu, ima puno tableta. Do kraja treće sezone, većinu vremena provodio sam razmišljajući kako da nabavim 55 Vikodina dnevno – morao sam da imam 55 svaki dan, inače bih se razboleo – napisao je Metju.

On je otvoreno govorio o svom putovanju zavisnosti i zahvaljujući Dženifer Aniston koja ga nije ostavila na miru dok mu je bila potrebna podrška prijatelja.

– Ona je bila ta koja je najviše zvala. Znate, stvarno sam joj zahvalan – rekao je Metju u jednom intervjuu.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE