Radio BalkanFox

NAKON IZNENADNE SMRTI SINA, DOŠAO DA NAVIJA ZA ZVEZDU! Mirko Kodić prvi put u javnosti nakon Aleksandrove sahrane!

Nakon što je preživeo strašnu porodičnu tragediju, Mirko Kodić se, uprkos svemu, pojavio na fudbalskoj utakmici. Kako prenosi Kurir, poznati srpski muzičar i veliki navijač Crvene zvezde došao je na stadion „Rajko Mitić“ da bodri svoj omiljeni tim u utakmici protiv RB Lajpciga u Ligi šampiona. Iako je nedavno izgubio svog sina, Mirko nije mogao da odoli prilici da prisustvuje spektaklu uživo.

Mirko Kodić je poznati harmonikaš koji je proslavio svoj bend „Kodić i prijatelji“ i postao omiljen među ljubiteljima narodne muzike. Međutim, nedavno je njegova porodica doživela strašan udarac kada je njegov sin Aleksandar iznenada preminuo u svom domu u 32. godini života. Vest o njegovoj smrti odjeknula je u svim domaćim medijima, a porodica, prijatelji i kolege bili su uz Mirka u teškim trenucima.

Foto: Republika.rs

 

Mirko Kodić je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde i ne propušta priliku da podrži svoj tim. Upravo zbog toga, njegovo prisustvo na utakmici je izazvalo pažnju medija i navijača koji su mu pružili podršku. Ovaj čin hrabrosti i ljubavi prema omiljenom klubu pokazuje da Mirko ne odustaje od života i da mu je fudbal jedan od načina da se izbori sa tugom.

Foto: republika

Aleksandar Kodić




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE