Radio BalkanFox

Ne štedi, STANIJINA AŽDAJA od 100.000 evra baca u nesvest – starleta se pohvalila novom besnom mašinom

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Široko i galantno.

Starleta se pohvalila novom belom besnom mašinom, a cena od 100.000 evra izaziva vrtoglavicu. 

Stanija Dobrojević već neko vreme uživa u Americi, a na Instagramu redovno objavljuje detalje hedonizma koji svakodnevno sebi pruža.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević

FOTO: Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Već je dobro poznato da Dobrojevićeva ne štedi kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta sopstvenog života. Nedavno je pokazala svoj dom sa pogledom kao na filmu, a neretko pokaže i kako izgleda šoping u njenoj režiji, sa najekskluzivnijim svetskim markama torbi, cipela, šminke. 

Nakon turbulentnog odnosa sa Asminom Durdžićem, bivšim suprugom rijaliti učesnice Aneli Ahmić, koji joj kako je sama navela ništa nije dobro doneo, rešila je da se posveti sebi i svojim željama i prohtevima.

Sada se pohvalila "sitnicom" koju je sebi priuštila, a u pitanju je besna mašina poznatog nemačkog brenda automobila. 

Starleta je pratiocima otkrila da nije sigurna koji auto da izabere, ali se na kraju odlučila i to javno podelila. Džip je komforan, a Stanija ga je snimala iz svakog ugla i priznala da je zaljubljena u sve što vidi ispred sebe.

U skupocenom automobilu našla se i brendirana torbica koju je nedavno kupila u šopingu koji je pokazala na društvenoj mreži Instagram, i za nju takođe iskeširala preko 8 hiljada dolara. 

Na sajtu marke automobila koji je Stanija izabrala, ovakvi i slični automobili kreću se od 100.000 evra pa naviše, što znači da vrednost njene mašine košta kao i jedna nekretnina u glavnom gradu Srbije. 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE