Radio BalkanFox

Silvia Đogani opet potkačila Lunu Đogani

Odnos između Lune Đogani i njene rođake Silvije Đogani nikad nije bio na zavidnom nivou, a nedavno su pale i žestoke reči i sa jedne i sa druge strane.

Silvia je sada otkrila u kakvom je zaista odnosu sa sestrama od strica, a kako kaže, nije se nadala da će njene reči izazvati besnu Luninu reakciju.

24sedam/Ivan Mitić

Silvia Đogani

– Nemam komentar na to pitanje. Dobila sam povratnu poruku onako ne baš lepu kad sam odgovorila na pitanja novinara, tako da više ne odgovaram – odgovorila je Silvia, koja je potom pevača Slobu Radanovića i njegovu suprugu Jelenu digla u nebesa:

– Družim se sa Jelenom i Slobom, obožavam ih. Jelena je dovodila decu kod nas u vrtić – istakla je Đoganijeva u „Amidži šou“.

Kao što je poznato, Sloba je svoju prvu suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom u prvoj sezoni „Zadruge“. Buran ljubavni trougao obeležio je tu sezonu, a na kraju se Sloba razveo od Kije, a ni sa Lunom nije nastavio vezu.

ATAImages/ Antonio Ahel

Luna Đogani

Podsetimo, nedavno je Silvia prozivala Lunu, kao što je i njena majka Slađa učinila sa Anabelom. Zbog svega izrečenog na njen račun, Luna je, tik pred porođaj, snimila video u kom je prozvala članove familije, za koje je rekla da se ne bi ni pojavili u novinama da se ne „zakače na njeno ime“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE