Radio BalkanFox

Zavirite u čarobni vrt porodice Rokvić, bioskop na otvorenom je priča za sebe

ŽIVE U DUPLEKSU, A IMAJU DVORIŠTE: Zavirite u čarobni vrt porodice Rokvić, bioskop na otvorenom je priča za sebe (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Između idile i braka Nikole Rokvića i Bojane Barović stoji znak jednakosti. Upravo ta reč – idila – savršeno opisuje sve što ima veze sa popularnim parom, a mogla bi da bude i drugo ime za njihov dom pun ljubavi, sreće i dečjeg smeha.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Šarmantni pevač i lepa manekenka žive u dupleksu na Novom Beogradu, u jednom od novijih blokova dizajniranim po meri čoveka 21. veka. Kako su želeli i malu zelenu oazu, odlučili su se za stan u prizemlju.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Instagram

Dvorište je prelepo uređeno, a ne sumnjamo da tokom letnjih dana postaje omiljeni kutak njihovih mališana. Tu su udobna garnitura, vaze pune cveća raznih boja, zeleni “zidovi” koji čuvaju maštoviti prostor od radoznalih pogleda, čak i kućica za igru.

Kad požele da uživaju u porodičnom obroku na svežem vazduhu, dvorište se pretvara u malu trpezariju.

“Zatvaranje sezone dvorišta početkom novembra je više nego što smo mogli tražiti. Sada već tradicionalno kupujemo hrizanteme, zajedno dekorišemo bundeve i uživamo kada nam mirišu iz tanjira. Volimo tradiciju, jer u odrastanju gradi postojanost, sigurnost, stabilnost i lojalnost”, napisala je Bojana pored fotografije na kojoj ih vidimo sve na okupu.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Instagram

Na Instagramu se našla i slika iz oktobra, koja pokazuje sve čari miholjskog leta. Zanosna manekenka sa decom uživa na pletenoj ležaljci, ali očigledno uživa i u svakom trenutku roditeljstva sa njena tri sunca koja se zovu Simeon, Leona i Angelina.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Instagram

A kada ponovo dođu lepi i topli dani, ovaj mali raj pretvoriće se u bioskop na otvorenom. Tu je sve što podrazumeva open cinema: veliki ekran, posebna rasveta i diskretni pogled na okolne zgrade. I kokice, naravno. U najvećem pakovanju.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:



02:26

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOJA GA PESMA POGAĐA PRAVO U SRCE! Porodica i posao su najvažniji , ali da mora da bira NE BI IMAO DILEMU


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE