Radio BalkanFox

Nući dao hit izjavu, otkrio kako bi se ponašao ako bi sreo Karleušu

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci provodio se na jednom gradskom događaju, a pred našim kamerama prvi put je progovorio o privatnom biznisu, a odgovor na pitanje o alkoholu pravi je hit.

Nući je na početku razgovora otkrio zbog čega nije bio na promociji albuma svoje velike prijateljice Sanje Vučić, iako su snimili duet.

Nisam mogao da odem kod Sanje na promociju, imao sam dodelu nagrada u Skoplju, ali večeras zajedno gostujemo na jednoj televiziji. Nadam se da mi oprašta. Pogotovo što smo veliki prijatelji i naša pesma joj je jedini duet.

Kako je nedavno izjavio da je smanji alkohol i to zbog novog biznisa koji je pokrenuo, pitali smo ga kako će se provoditi na žurki, a njegov odgovor je hit.

Večeras ne smanjujem, prošle godine sam bio deo ovog iventa, a ove godine sam kao gost i tako ću da se ponašam – rekao je Nući.

Zurka Gorki List

Foto: Nikola Anđić

Prethodnih nedelja mnogo se pisalo o njegovom sukobu sa Jelenom Karleušom, a medije je zanimalo kako će on reagovati ukoliko se na crvenom tepihu bude pojavila i muzička zvezda.

Došla, ne došla, meni isto.

Potpuno je bio misteriozan na pitanje o privatnom biznisu koji je nedavno pokrenuo, a kako napreduje isti otkrio nam je.

– Ide, ja o tome ne priča, ako dođe do javnosti – došlo je, ali ide dobro – kratko je rekao.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE