Radio BalkanFox

Ivana Šopić „izvisila“ za emisiju?

Milan Milošević je tokom jednog televizijskog gostovanja otkrio kako se, najpre, vraća u „Pinkovo“ jato, a onda i da će voditi „Pretres nedelje“ od idućeg ponedeljka, koji se u poslednje vreme odvijao pod voditeljskom palicom Ivane Šopić.

Dotakavši se donedavne domaćice emisije koja se emituje u okviru rijalitija „Elita“, Milan je za jedne medije naglasio kako „nikoga on ne menja, već se samo vraća tamo gde je već godinama i bio“.

„Tek sad gori Balkan!“

Milan Milošević, ATAImages/ M.M.

 

– Ne menjam ja nikoga, ja se samo vraćam u emisiju koju sam godinama vodio i to je to. Svaka čast Šopićevoj koja je to, po mom mišljenju, odlično radila. Idemo dalje, gori Balkan tek sad! – izjavio je voditelj za „Informer“ koji s koleginicom, inače, od odlaska iz „Pinka“ nije bio u posebnom kontaktu.

– …Dušica (Jakovljević) je otišla sada, a ja sam mesec dana u pregovorima sa televizijom „Pink“ i ja nemam veze sa tim. Pritom, Dušica je radila studijski posao, a ja sasvim nešto drugo, tako da ne možemo mi jedno drugo da menjamo, u stvari ja mogu njen posao da radim. Dušica i ja nismo ni u kakvim odnosima, ja sa njom nemam kontakt – izjavio je bio, pa se dotakao i odnosa s drugim kolegama:

 

 

Onog trenutka kada sam otišao sa televizije „Pink“, svi oni koji mi se nisu javili, ne treba ni sada da mi se javljaju. Ognjen Amidžić i Ana Radulović su mi se javili, a Ivana Šopić nije, zatim jesu Bora Santana, Milica Kemez, Sanja Stanković… – nabrajao je nešto ranije on, prenosio je „Blic“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE