Radio BalkanFox

Nina Seničar proslavila ćerki rođendan

Manekenka i voditeljka Nina Seničar proslavila je ćerki Nori Grejs četvrti rođendan, a potrudila se da joj on ostane u pamćenju. 

Naime, Nina je kupila šarene balone i dekoraciju sa motivima sirena, a onda pozirala zagrljena sa naslednicom. 

 

 

Među prvima čestitke su joj uputile Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Stanić, Aleksandra Tomić i Nataša Aksentijević. 

– Suprug, kada je slobodan, dođe u Beograd na nekoliko dana da vidi nju i ćerkicu. Lakše mu je zbog aerodroma da bude u Beogradu, pa su svi u hotelu. Ovde ga nikada nisam video, ali verovatno je dolazio da vidi njen rodni grad. Njihovo venčanje u Italiji je bilo intimno i mislim da iz Novog Sada skoro niko nije išao. Možda bude jedno srpsko, da zet vidi kako izgleda srpska svadba – rekao je Ninin komšija za Blic. 

Profimedia

 

Prema rečima meštana sada je viđaju češće jer snima seriju „Popadija“.

– Uvek je nasmejana i pristojno se javi. Nije mi bila simpatična kada je vodila „Tvoje lice zvuči poznato“, dosta je grešila. Više sam gotivio Kilibardu u toj ulozi. Nina je zadržala lepotu. Dolazi tu sa ćerkicom, ali supruga nikada nisam video. Poznajem jednu njenu drugaricu sa kojom se druži i niko njega nije upoznao od tog društva, lik je svetska faca i verovatno živi neki drugačiji život. Ona bude ili ovde kod roditelja ili u hotelu u Beogradu, zavisi kako joj lakše – rekao je jedan od poznanika. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE