Radio BalkanFox

Supruga Radoša Bajića ponovo kod lekara

Supruga Radoša Bajića ponovo kod lekara

Čuveni glumac, reditelj i scenarista, Radoš Bajić, pre nekoliko godina prošao je kroz najteži period u svom životu. Razlog za to je njegova Milena. Supruga Radoša Bajića vodila je životnu bitku, kada joj je otkriven karcinom dojke.

Supruga Radoša Bajića svet tabloid svet portal svet

Instagram

– Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena – rekao je Bajić, koji je borbu svoje supruge opisao u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, kroz lik glavne junakinje, Radojke Raković.

– Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć – rekao je ranije glumac pružajući podršku svim obolelim ženama.

Supruga Radoša Bajića svet tabloid svet portal svet

Instagram

S obzirom na to da Bajićevi fanovi znaju kroz kakvu borbu je prošla njegova supruga, svi su se zabrinuli ugledavši na njegovom Instagram profilu Mileninu fotografiju iz bolnice. Na sreću, ispod nje je glumac objasnio da je lakara posetila zbog intervencije koja će još više  ulepšati njegovu lepu suprugu.

– Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha…Moja Milena… idemo dalje… Hvala ti Bože – napisao je Radoš ispod Milenine fotografije.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE