Radio BalkanFox

Kako je Marija Šerifović saznala da ima polubrata?

Marija Šerifović tek je tokom školovanja saznala da ima polubrata, Danijela Pavlovića. Govoreći nedavno o njemu, kog je njen otac Rajko dobio u jednoj vanbračnoj vezi, objasnila je kako se to dogodilo i da ju je o cvemu na kraju baka informisala – Rajkova majka.

– Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno i, po meni, je to pošteno – počela je bila Marija u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ koja se prikazuje na televiziji „Blic“, pa je potom nastavila o tome kako je istog momenta postala i njegov veliki zaštitnik.

– Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, snagu, sva moja krila – naglasila je Šerifovićeva.

Danijel Pavlović, ATAImages/Antonio Ahel

 

Podsetimo, Danijel Pavlović po profesiji je pijanista.

Ima završenu i školu pevanja, a javnosti se predstavio još tokom šoua „Operacija trijumf“. Otad, pojavljivao se u još nekoliko rijalitija.

Veoma je talentovan i kada su imitacije u pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE