Radio BalkanFox

Jared Leto postao je prvi čovjek koji se popeo na Empire State Building: ‘Uspio sam, živ sam!’

Glumac i glazbenik Jared Leto (51) je u četvrtak postao prva osoba koja se popela na vrh Empire State Buildinga u New Yorku. Odlučio je ispisati povijest kako bi proslavio početak turneje svog benda Thirty Seconds To Mars.

– Uspio sam, živ sam, stigao sam do vrha. Baš sam govorio kako sam vidio svoju majku na prozoru 80. kata i to je bilo lijepo iznenađenje – rekao je Leto za Today nakon uspona.

Uživao je u izlasku sunca iznad grada uz koji je emocionalno vezan.

– Koji mi je toliko značio otkako sam bio dijete. New York je bio mjesto na koje ste odlazili ostvariti svoje snove. A kao dijete, želio sam biti umjetnik, a New York je bio mjesto gdje si postao umjetnik, a Empire State Building je za mene uvijek bio taj simbol. Kao što vidite, bilo je vrlo izazovno – dodao je.

Priznao je da je povijesni uspon bio malo teži nego što je očekivao.

– Bio sam više uzbuđen nego nervozan da vam kažem istinu. Ali moram biti iskren, bilo je jako, jako teško. Bilo je puno teže nego što sam mislio da će biti – rekao je Leto.

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Svjetska turneja benda Thirty Seconds to Mars trebala bi započeti u Latinskoj Americi 15. ožujka. Nakon toga odlazi u Europu i Sjevernu Ameriku. Turneja bi trebala završiti na Novom Zelandu u 19. rujna.

Inače, Jared se penjanjem bavi u slobodno vrijeme. Jednom je zbog toga umalo poginuo, kad se penjao na stijene u Red Rock kanjonu. Nedavno je iznenadio i prolaznike u Parizu kad se počeo penjati po zidu zgrade, ali bez zaštitne opreme.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE