Radio BalkanFox

Ljubav je na selu: Mijo je priznao simpatije prema Kseniji pa je ostao bez brade, a Bahra odlučila otići od Stjepana

Mijo je svoje dame Brankicu i Kseniju odveo na romantičnu večeru. Priznao je da s jednom od njih želi pokušati ozbiljno, no da potencijalna veza zahtijeva da se još malo bolje upoznaju. Ipak, jednu stvar nikako ne želi – zbog ljubavi se iz svoje kuće seliti neće!

– To neće proći – jasno i glasno je rekao.

– Kad bismo se mogli dogovoriti, jedan tjedan kod mene, jedan kod njega. Nisam još zaljubljena, meni treba malo duže… Ali ima vrline koji se meni sviđaju na početku – Brankica je ipak imala taktiku.

Foto: RTL

‘Ne mogu se još dati cijela’

A nakon razgovora s Vesnom, Ivan je oči u oči odlučio porazgovarati i sa Samantom, i to na balama sijena. Ona mu je odmah na početku priznala da je u show došla zbog ljubavi.

– Nekako si mi podvojen… Ne mogu se još dati cijela jer nisam sigurna kako ti to gledaš. Iskreno, mislim da je Vesna prestara za tebe – kazala je.

– Ona se zaljubila u mene još od prvog dana kad smo se mi upoznali – farmer je bio uvjeren. Dodao je da bi, ako ostane kod njega, jedino volio da se ne budi baš svaki dan u podne.

– Podržavam je u tome što ništa ne radi, zašto bi ona radila? Drugi mi svi koji radimo radimo za nju i to mi je OK.

– Nadam se da si iskren kao što kažeš i da ti se ja sviđam – zaključila je Samanta, a spoj je završio vrlo strastvenim zagrljajem.

Foto: RTL

Smilja i Branko na romantičnom su putovanju u Splitu, a farmer se i dalje nada da će svoju Smilju oduševiti te osvojiti komplimentima i iznenađenjima.

Victoria i Ante se osamili

Victoria i Ante osamili su se kako bi iskreno porazgovarali, a Viki mu je otkrila kako je večer prije Klara otkrila njoj i Mileni rekla da su Ante i ona otprije u dogovoru.

– On je manipulativan, on hoće iskoristiti Klaru, a ona to zna – kazala je Victoria pa dodala:

– Ako njih dvoje imaju neki plan, onda to trebaju zadržati za sebe pa će se taj plan do kraja odigrati. Ali s njom je lako izmanipulirati.

– Vi ste sinoć vjerovale jedna drugoj, a danas ste sve promijenile mišljenje. Sad ste svaka protiv svake. Začahurile ste se u sebe – kazao je farmer.

– Uvjerena sam da će Ante odabrati Klaru – kazala je Victoria. Dodala je da je uvijek bila prijateljski raspoložena prema svima:

– Možda i jesam poremetila u kući njihove planove, zato što je Ante sad razotkriven. Ja sam ovdje došla kao neki detektiv.

Foto: RTL

‘Što je on hladniji, ja sam više sklona sarkazmu’

Na Mirinoj farmi najviše prigovara i dalje Jasmina, a ovaj put zamjerila je svom farmeru što Gabrijeli priprema doručak i kavu, a njima to nikad nije prije radio.

– Stalno je tetoši i mazi, ali meni je taj odnos kao odnos tate i kćeri – predbacila im je.

Miroslav ju je odlučio odvesti nasamo kako bi konačno poravnali sve račune, a on joj se ispričao ako ju je zadnjih dana zanemarivao.

– Čim je došla ova djevojčica, ti si se oko nje uzvrpoljio – kazala mu je pa iza kamera priznala:

– Što je on hladniji prema meni, ja sam onda sve više sklona sarkazmu ili jednostavno šutim i samo ga probadam oštrim pogledom.

– Nadam se da ćemo popraviti odnose, dobra si osoba, skuhala si ručak, pokazala si se kao dobra domaćica – poručio je Miro.

Foto: RTL

Romansa u Osijeku

Rade i Irena uživaju u Osijeku na svom romantičnom putovanju.

– Upoznala sam tvoju drugu stranu i to mi se jako sviđa – poručila mu je Irena, a za svoje prijateljstvo nazdravili su šampanjcem.

Irena mu je priznala kako smatra da je usamljen, no treba mu malo vremena da sredi svoj unutarnji mir, a Rade joj se suprotstavio kazavši da je on posložen čovjek.

– Jedva sam čekao da ti ovo kažem. Našao sam jednu djevojku… – priznao je Rade, a Irena mu je od srca čestitala.

– Našao sam što sam tražio i to je kraj svih krajeva. Irena i ja ćemo ostati prijatelji sigurno i družiti se nakon ovoga showa – kazao je farmer.

Foto: RTL

Mijo i Ksenija uživali su u zajedničkom razgovoru, a farmer je čak pustio i suzu jer se njihovo druženje bliži kraju. Mijo je prvi put priznao da mu se i ona sviđa, no postoji jedan problem.

– Ksenija mi je puno privlačnija, puno zanimljivija, samo što je ona od početka gradila neko prijateljstvo, ne znam zašto je otišlo u tom smjeru. Pomalo sam zbunjen jer mi je dosta temperamentna, živahna, ima taj neki svoj nastup i to mi se sviđa jako kod nje – priznao je.

– Mislim da je Mijo zbunjen i da se njegova odluka mijenja iz sata u sat – i Brankica je komentirala svoje viđenje situacije.

Mijo ostao bez brade

Farmer Mijo svojim je damama konačno dozvolio da učine ono što su željele otkad su ga prvi put vidjele – da mu ošišaju bradu!

– Neka režu kad je već želja – poručio je, a na kraju je bio zadovoljan rezultatom, baš kao one – kazao je.

Foto: RTL

Bahra bi kući

Konačno je stigao trenutak da Stjepan izbaci jednu svoju damu. Nakon što su mu sve zahvalile na gostoprimstvu, farmer je upitao:

– Da čujem, ima li neka da bi htjela izaći?

Bahra je digla dva prsta, što je sve iznenadilo.

– Bilo je dosta za mene ovdje, dala sam od sebe sve što sam dala i vrijeme je da idem kući – kazala je, a Stjepan je pohvalio njezinu iskrenost i ispoštovao njezinu želju.

– Da Bahra nije rekla da ide van, moja odluka bi sigurno bila drugačija – kazao je.

Foto: RTL

A nakon razgovora s Victorijom, Ante se suočio i s Klarom.

– Bila je poanta u tome da mi sve tri mislimo kako nisi svakoj dao iste minute pažnje – predbacila mu je.

– Tebi sam dao najviše pažnje, ti i trebala biti kontra toga – kazao je Ante pa priznao:

– Mislim da me od svih Klara najviše moralno povrijedila. Da ti netko u samo četiri sata toliko okrene leđa, to nisam mogao vjerovati.

– Meni se Ante sviđa, čak sam čula da se ja njemu još više sviđam, šuška se. Ne želim svađu, a provocira me – zaključila je.

– Klari ništa više ne vjerujem, njezina iskrenost je nula – rekao je.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE