Radio BalkanFox

Nina Seničar priredila je pravu bajku ćerki za četvrti rođendan: Poznata glumica priznala da bi Holivud zamenila salašom u Vojvodini

Voditeljka i glumica Nina Seničar koja je sve ostavila bez daha vrućim scenama u popularnoj domaćoj seriji, prošle godine izgovorila je sudbonosno „da“ izabraniku, inače holuvudskom glumcu, Džeju Eliotu sa kojim je 2019. godine dobila ćerku Normu Grejs Elis. Par živi u jednom od najluskuznijih naselja u Los Anđelesu u vili od četiri miliona dolara. Ipak, Nina nije kao mnoge tamošnje zvezde i vrlo je posvećena svom domu i porodici.

 

 

 

Lepa Nina je sada proslavila ćerkin četvrti rođendan i maloj Nori priredila pravu bajku. Motivi sirene na dekoraciji, roze i plava boja, te kuce od balona mogli su da se vide svuda na fotografijama, dok je Nina pozirala sa ćerkom u zagrljaju.

 

 

 

Nora je na fotkanju krila lice, pa ljubila mamu u obraz i usta, a slike su odmah pokrenule lavinu komentara na Instagramu.

Čestitke povodom rođendana uputili su mnogi poznati, poput glumica Aleksandre Tomić i Jelisavete Orašanin, voditeljki Marije Kilibarde i Nataše Aksentijević, pevačice Ane Stanić i drugih.

 

 

 

Nina je jednom prilikom govorila i o preseljenju u Srbiju: „Zašto da ne. Moj san je da se penzionišem na salašu u Vojvodini. Ko zna, možda mi se to i ostvari. Vidite na meni, to je umor, pošto stalno menjam vremensku razliku od 9 sati. Ali imam mnogo energije“, dodala je Nina.

 

 



Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE