Radio BalkanFox

Ljubav je na selu: Bahra Zahirović napustila imanje farmera Stjepana Runtasa

Bilo je dosta za mene ovdje, dala sam od sebe sve što sam dala i vrijeme je da idem kući. Rekla je to Bahra Zahirović u prošloj epizodi showa ‘Ljubav je na selu’, kada je farmer Stjepan Runtas pitao dame želi li neka napustiti njegovo imanje.

Bahra je digla dva prsta, što je sve iznenadilo.

Foto: RTL

– Da Bahra nije rekla da ide van, moja odluka bi sigurno bila drugačija – rekao je Stjepan.

Foto: RTL

‘Možda se sretne neka iskrica, vezica’

Bahri je ovo bio četvrti put da sudjeluje u ‘Ljubav je na selu’. Prvo se prijavila kod Domina Santra u internacionalnu sezonu showa, no prvi spoj nije dobro prošao. Bila je zatim na imanju kod Valtera Krastića i Marijana Ceravca, no nije imala sreće.

– Pojavila sam se s jednim dobrim raspoloženjem i živim u nadu. Možda se opet sretne neka prilika, neka iskrica, neka vezica. A bez obzira i ako ne, idemo dalje. Živi se u prijateljskoj nadi, možemo biti dobri prijatelji. Ne treba srljati, ne treba se zanositi i to je to – poručila je za RTL, kada se prijavila i u 16. sezonu showa.

Foto: RTL/Screenshot

Bahrine izjave i komentari postali su viralni. Od svojih teorija o muškarcima, demonstracija vještina samoobrane i priča o supermoćima procjenjivanja drugih, nema toga o čemu nije progovorila.

– Ja Bahra kao Bahra još očekujem muškarca. Znači, primitivan muškarac me ne zanima. Mora biti vrhunske kvalitete, uredan, pun kvalitete čistoće, lijepog oblačenja. U prvom redu, pristup, što mi je bitnije od svega, dobar kavalir, džentlmen, mora biti kvalitetan u ljubavi, a ne neki mlitavac. Ja volim kvalitetu jer sam još uvijek kvalitetna žena – rekla je ranije za RTL.

Foto: RTL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE