Radio BalkanFox

Milena i Samir POBEGLI U ŠTEK: Kačavenda se nije zaustavila – uzavrela atmosfera kulminirala razgovorom

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Njih dvoje su nikada bliži…

Milena Kačavenda i Samir Ramović su sve bliži, te se neretko osame u Beloj kući, što su uradili i sada kada su se u pušionici osvrnuli na nedavni incident između Bojane Pavlović i Mensura Ajdarpašića koji je izazvao veliku pažnju javnosti. 

Da li je zaista na pomolu nova ljubav, jer kao što rekosmo, sve ukazuje na to da strast i plamen u njihovim očima ne može da se obuzda.

Milena Kačavenda

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mensur se jako iznervirao a ona njemu i dalje: „Ajde mentolu, debilu“… Svi mi imamo živce kao strune rastegljive, meni je jasno da takve ljude ne možeš da pustiš dugo, jer oni se osile i misle evo ga pi**ica odgovara. Bojana je plitkoumna, misli da je jača zato i gazi preko mrtvih jer je veverica – istakla je Milena.

- Zašto ne napada ljude koji ne zatvaraju usta, ne sme, jer će osuti paljbu na nju. Udara na Mensura zato što se ove godine ne meša toliko u sukobe i ćutljiviji je, a jak je igrač. On danima trpi njene uvrede, ali vremenom će mu prekipeti i samo ćeš videti kako joj leti televizor na glavu - dodao je Ramović.

Šta je Milan Milošević u emisiji "Sa Ivanom" otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima "Elite" saznajte u nastavku teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE