Radio BalkanFox

„Eto ko mi je zabranio da pevam!“ Suzana i Saša konačno priznali istinu o njenom prekidu karijere


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

– Suzana i ja kada smo se upoznali, tamo neke 1996. godine, ona je stalno nastupala, svaki vikend je radila, sve do 2004. godine – prisetio se Saša

Suzana Jovanović i Saša Popović

Foto: ATA Images

Suzana Jovanović i Saša Popović uživali su prošle noći na otvaranju kluba u Pariskoj ulici, a po dolasku su priznali da jedno bez drugog dugo nisu nigde išli.

Mi jedno bez drugog ne idemo, mi retko izlazimo, zaista, jedino kada naši prijatelji nešto slave, inače u klubove dugo nismo izlazili – rekla je Suzana.

U vreme kad je trebalo da izlazim u klubove, sa Brenom i Slatkim grehom sam svirao skoro svako veče, osim ponedeljka. Svi su dolazili tamo gde smo mi i nismo imali potrebe. Kada ste ceo dan posvećeni poslu jedva čekate da dođete kući – prisetio se Saša.

Suzana i ja kada smo se upoznali, tamo neke 1996. godine, ona je stalno nastupala, svaki vikend je radila, sve do 2004. godine, i ja ostanem sam kući i kažem: „Čekaj, ženo, gde ćeš, nemoj više da ideš“. A da sam idem po klubovima rekli bi: „Evo, jedva dočekao da mu žena ode da izađe“ – kazao je Popović.

Suzana se u tom trenutku nadovezala, rekavši da je tada i prestala da peva.

– Eto, ko mi je zabranio da pevam – našalila se Suzana, prenosi Grand.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE