Radio BalkanFox

Milica Terzić igra opasnu igru sa zadrugarima, Terzin drug izneo sav prljav veš

Od kako se spekulisalo da je Milica Veličković navodno bila u akciji sa Borom Santanom, Filipom Đukićem i Deniz, samo se o toj temi polemiše, a zadrugarka to uporno demantuje.

Milica i Terza u vreloj akciji
Milica i Terza u vreloj akciji • Elita 7 / youtube




Nažalost, niko joj ne veruje osim Bore Terzića s kojim je u vezi. Kako kaže njegov prijatelj za Pink, nikome nije jasno šta je u Terzinoj glavi i kako ga je Milica tako zaludela i obrlatila.

Milica Veličković i Bora Terzić
Milica Veličković i Bora Terzić

– Ne znam šta da kažem. Kapiram da se zaljubio, a ona definitivno nije devojka za njega, pogotovo ako je sve to što se priča istina, i ono da je orgijala sa svim i svakim – započeo je Borin drug Aleksandar za Pink pa dodao:

– Meni nije jasno kako je on i dalje brani a uhvatio ju je u laži, još ono sinoć sa Janjušem, devojka igra opasnu igru.

Podsetimo, jednom prilikom je i bivša zadrugarka Sandra Rešić dala svoj sud o navodnim orgijama aktuelne zadrugarke Milice Veličković i nekadašnjih zadrugara Deniz Dejm, Filipa Đukića i Bore Santane.

Milica Veličković i Bora Terzić
Milica Veličković i Bora Terzić

– Iskreno ta devojka, bila mi je nekako ne znam, izdvojila mi se kao novi učesnik, bez dlake na jeziku, iskrena, imala je potencijal, ali sada već ovo prelazi ne u neukus, nego u prostakluk i samo joj fali rečenica „kur.. sam, pa šta?!“. Zbog riba poput nje, više nam ništa nije zanimljivo, više momcima ništa nije zanimljivo, ništa više nije tabu, prosto ne znam, apokalipsa bajo. Terza se trudi ali džaba, ćero, ne može to Bog oprat’ – istakla je Sandra za Pink.rs.

Bonus video:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE