Radio BalkanFox

Gerard Pique osvrnuo se na prekid sa Shakirom

Prije godinu dana glavna tema društvenih mreža bio je prekid Shakire (46) i Gerarda Piquea (36), koji su se razišli nakon dvanaest godina veze. Pjevačica je pomoću glazbe krenula u osvetnički čin, nakon što se saznalo da ju je bivši nogometaš Barcelone prevario.

Dok su Shakirini fanovi svakodnevno osuđivali preljubnički potez umirovljenog nogometaša, Pique nije htio davati posebne komentare. Tek je nedavno dao kratki osvrt u emisiji ‘El món’.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Foto: ALBERT GEA/REUTERS

– Da sam pridavao važnost svemu što se govori o meni, trenutno bih bio zaključan u stanu ili bih iz njega iskočio – izjavio je Pique koji nije dozvoljavao da negativni komentari utječu na njega.

Umirovljeni nogometaš je nadodao kako javnost nije upućena ni u deset posto onoga što se stvarno desilo među parom. Osim odnosa s pjevačicom, komentirao je svoje umirovljenje, ali i rekao da mu je prethodna godina bila iznimno turbulentna.

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

Shakira je od prekida objavila četiri pjesme u kojima se kroz tekst obraća bivšem partneru i njegovoj novoj djevojci. Pjesma u kojoj pjeva stihove ‘vrijedim kao dvije od 22, mijenjao si Ferrari za Twingo’, na YouTubeu ima preko 640 milijuna pregleda.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE