Radio BalkanFox

Ijan Somerhalder se zbog porodice preselio na selo


Glumac Ijan Somerhalder proslavio se ulogom Dejmona Salvatorea u seriji „Vampirski dnevnici“, kada je osvojio srca žena širom sveta. U tom periodu njegovo srce osvojila je koleginica Nina Dobrev, ali su posle tri godine veze raskinuli. 

Za razliku od ove romanse koja je medijski bila veoma ispraćena, Ijan je u vezu sa Niki Rid ušao tiho. U tajnosti su se i venčali, a onda 2017. godine dobili ćerku. Posle šest godina par je dobio i sina, a Niki je odlučila da se porodi kod kuće. 

 

 

Porodični život vode daleko od gradske vreve, na selu i to u okruženju prirode i životinja. Par ima čak 18 kućnih ljubimaca, a uzgaja lavandu, ruzmarin i krastavce.

– Šetnja kroz farmu sa decom, psima i porodicom. Stalno nešto skidate sa drveća ili žbunja, izvlačite se iz zemlje i hranite sve dok se krećete kroz farmu – rekao je on za E!, pa dodao:

– Ima mnogo posla, ali je neverovatan osećaj. Kada svi živimo zajedno na farmi, to me čini posebnim. 

Glumu je zamenio poljoprivrednim poslovima, a u studio se vraća povremeno kada govori za svoje dokumentarce.

 

 

– Mi smo ljudi na farmi, proizvodimo većinu sopstvene hrane, ja živim u svojim kaubojskim čizmama – rekao je Somerhalder. 

Spojio je lepo i korisno, te većina projekata na kojima radi govori o tome kako fokusiranje na regenerativnu poljoprivredu može pomoći u borbi protiv klimatskih promena.

 

 

– Odstupio sam od glume pre nešto više od četiri godine da bih odgajio svoju decu, pokrenuo svoje kompanije i ove filmove.

Iako je i ranije bio pristalica zaštite životne sredine, uloga roditelja samo je pojačala njegovu ljubav prema prirodi, jer kako kaže, sada je „svestan da nije sam“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE